Další ocenění pro projekty WDF

10. 04. 2007

Úzká spolupráce WDF – Web Design Factory a eBanky přinesla svoje ovoce. Spokojeni nejsou jen klienti banky, ale také odborníci. Nové stránky této nejprogresivnější elektronické banky v zemi totiž získaly 3. místo v kategorii Online v soutěži Zlatý středník.

Další z projektů WDF – Web Design Factory se dočkaly oborového ocenění, tentokrát v ceněné soutěži Zlatý středník. Webová prezentace www.ebanka.cz, jeden z klíčových projektů roku 2006, který se obvyklé praxi vymyká náročností technického a designérského zpracování, uživatelského testování nebo do detailů promyšlenou strukturou navigace, získala 3. místo v kategorii Online. Kromě toho v téže kategorii zabodovaly i další z projektů WDF – Web Design Factory, prezentace Aegon Pojišťovny (www.aegon.cz) a Hamé (www.hame.cz) byly ohodnoceny jako „Top Rated“. Soutěž Zlatý středník pořádá PR Klub ve spolupráci s APRA (Asociací Public Relations Agentur), Asociací poskytovatelů internetových řešení, časopisem Marketing Magazine a Strategie, Českou marketingovou společností, Marketingovým klubem ČR, SIMAR (Sdružením agentur pro výzkum trhu a veřejného mínění), společností Computer Press, a. s., Actum, s. r. o. a SARA EVENTS s. r. o.