Ďalšie ocenenia pre projekty WDF

10. 04. 2007

Úzka spolupráca WDF – Web Design Factory a eBanky priniesla svoje ovocie. Spokojní nie sú len klienti banky, ale aj odborníci. Nové stránky tejto najprogresívnejšej elektronickej banky v krajine totiž získali 3. miesto v kategórii Online v súťaži Zlatý středník.

Ďalšie z projektov WDF – Web Design Factory sa dočkali odborového ocenenia, tentoraz v cenenej súťaži Zlatý středník. Webová prezentácia www.ebanka.cz, jeden z kľúčových projektov roku 2006, ktorý sa obvyklej praxi vymyká náročnosťou technického a dizajnérskeho spracovania, užívateľského testovania alebo do detailov premyslenou štruktúrou navigácie, získala 3. miesto v kategórii Online. Okrem toho v tej istej kategórii zabodovali aj ďalšie z projektov WDF – Web Design Factory, prezentácie Aegon Poisťovne (www.aegon.cz) a Hamé (www.hame.cz) boli ohodnotené ako „Top Rated“. Súťaž Zlatý středník usporadúva PR Klub (www.prklub.cz) v spolupráci s APRA (Asociáciou Public Relations Agentur), Asociáciou poskytovateľov internetových riešení, časopisom Marketing Magazine a Strategie, Českou marketingovou spoločnosťou, Marketingovým klubom ČR, SIMAR (Združením agentúr pre výskum trhu a verejnej mienky), spoločnosťou Computer Press, a. s., Actum, s. r. o., a SARA EVENTS, s. r. o.