Vyhledávač penzijního připojištění AEGON

01. 07. 2008

Dnem 30.6. startuje nová komunikační kampaň pro společnost AEGON Pojišťovna a.s. a také nová microsite penze.aegon.cz na podporu produktu penzijního připojištění. Celá koncepce kampaně vznikla a byla produkována ve WDF - Web Design Factory.

Kampaň si v nadsázce pohrává s obecně známou podobou vyhledavačů a vytváří tak na microsite speciální interaktivní prostředí. Návštěvník webu klasickým způsobem vepíše svůj požadavek nebo dotaz do vyhledávacího pole a vybrané odkazy ho vedou dále do obsahu microsite. Další součástí kampaně je soutěž o iPod Touch, který lze v průběhu 14ti dnů vyhrát každý den.

Sdělení kampaně je tak podáno v interaktivní formě, která je pro uživatele velmi příjemná, jednoduchá a zábavná. Originálním způsobem se návštěvníci ze stránky dozví jaké jsou výhody penze od Aegonu a na penzijní kalkulačce si spočítají, kolik s Aegonem ušetří na důchod. Přímo na stránkách si pomocí formuláře lze domluvit schůzku na sjednání pojištění.

Kromě informací o pojištění jsou samozřejmě k dispozici podrobná pravidla soutěže o iPod Touch, který lze vyhrát po zodpovězení jednoduché soutěžní otázky: Co uděláte s částkou, kterou budete mít s penzijním připojištěním AEGON naspořenou? Odborná porota vybírá nejlepší odpovědi z každého dne a výherci jsou zveřejněni na stránkách.

Další sekce je věnovaná tváři AEGON Pojišťovny – Martině Sáblíkové. Najdete zde videa z Martininých dosažených úspěchů a důležitých životních událostí. Na stránkách jsou umístěny i užitečné odkazy z oboru – informace o trendech v penzijním připojištění, o penzijních reformách, zajímavé zprávy z finančního portálu finmag.cz a také vtipné odkazy, například na videa z Youtube.

Soutěž a microsite jsou podpořeny online kampaní v podobě bannerů, které pracují opět s myšlenkou vyhledavače a zároveň prezentují výhru v soutěži – iPod Touch. Významný podíl v online kampani tvoří i efektivně cílená Pay Per Click reklama.

AEGON Pojišťovna je dlouholetým klientem agentury WDF – Web Design Factory, která pro tohoto klienta vytvářela již několik online kampaní, microsites a také firemní prezentaci www.aegon.cz.

Microsite - vyhledávač penzijního připojištění AEGON

Bannerová podpora kampaně