Dovolená snů s WDF

11. 11. 2008

Společnost Nestlé Česko, s r.o. spustila od začátku listopadu novou soutěž pro ČR a SR s produkty značky Orion – Koko, Margot a Banány v čokoládě. Na stránkách www.komaba.cz, které kompletně, včetně kreativy vznikly ve WDF, představuje netradiční formou pravidla soutěže a lákavé výhry, kterými jsou zájezdy do exotických destinací.

Design stránek je v duchu exotiky a tropických ostrovů. Celý web je vytvořen ve flashi a záměrně působí hravě a svěže. Originálním způsobem je zpracované menu a představení destinací, jimiž jsou - Kuba, Kapverdy a Isla Margarita. Atmosféru každého ostrova dotváří místní hudba, kterou si můžete poslechnout, ale i stáhnout do svého počítače. Zároveň je možné poslat elektronický pohled s vlastním textem z exotického ostrova kamarádů nebo se podívat se na aktuální počasí na ostrovech a zapojit se do živé diskuse, která na každém ostrově probíhá. Stránky hlavně upozorňují na probíhající soutěž, ale jsou v tomto směru i aktivní, protože umožňují zadávání soutěžních kódů i ověření případné výhry. Celkem se soutěží o 30 zájezdů v hodnotě 80.000 Kč a 4 500 her. Všichni účastníci soutěže navíc získávají nárok na slevu 1 000 Kč na zájezd. Oslaďte si život a zapojte se také do soutěže na www.komaba.cz!