Nový web pro Magnesii

18. 09. 2009

WDF – Web Design Factory vytvořila novou webovou prezentaci www.magnesia.cz pro Karlovarské Minerální Vody, a.s. Web je první realizovaná součást komplexního projektu, který pro našeho klienta připravujeme. Následovat budou weby pro produkty Aquila a Mattoni.

V prezentaci www.magnesia.cz byl kladen důraz na dokonalou image – typické jsou výrazné fotografie a čistá grafika. Web dále nabízí zajímavé nástroje, funkce i informace. Pomocí hořčíkové kalkulačky si například uživatelé mohou spočítat bilanci hořčíku ve svém organismu. V sekci Magnesia Café se nachází další zajímavost – Blogový román, alias „veřejná škola tvůrčího psaní“. Uživatele web vyzívá: zapojte se do tvorby prvního blogového románu Michala Viewegha a staňte se jedním ze spoluautorů tohoto neobvyklého díla. Získat můžete nejen uznání, ale také zajímavý finanční honorář. Zároveň je možné si pomocí elektronické knížky rozepsaný román přečíst nebo třeba stáhnout do mobilu.

Za zmínku také stojí originální navigace - netypicky zpracovaná druhá úroveň menu. Vybrané sekce obsahují mnoho zajímavých článků, ale přes velké množství informací web působí přehledně a čistě. Uživatel tak snadno najde informace, které hledá, a má-li zájem, web ho snadno vede obsahem k souvisejícím tématům.Věříme, stránky Magnesia.cz budou své uživatele kvalitně informovat i bavit a společnosti Karlovarské Minerální Vody přinesou užitek a lepší kontakt s příznivci značky Magnesia.