Beďarová pomsta – zábavná aplikace na Facebook

22. 09. 2009

WDF – Web Design Factory připravila a spustila pro společnost Walmark, konkrétně produkt Acneon, zábavnou aplikaci „Beďarová pomsta“ "Beďarová pomsta". Zadáním pro naši agenturu bylo vytvořit komunikaci s virálním potenciálem a cílením na teenagery.

Jako vhodné prostředí pro šíření informací jsme zvolili oblíbenou sociální síť Facebook a uživatelům jsme dali do rukou zábavný a trochu škodolibý nástroj. Jeho použití je jednoduché, stačí si vybrat fotografii svého kamaráda ve svém fotoalbu, pomocí naší aplikace mu „zkrášlit“ obličej pubertálními pupínky a pak mu jednoduše poslat zprávu s odkazem na nově upravenou fotografii. Kromě zábavného efektu v podobě upravených fotek je citlivým způsobem zapracovaná i komunikace produktu, tedy sdělení, že Acneon pomáhá pleti proti akné.

Aplikace je nyní čerstvě online a již má viditelné výsledky – např. během jediného dne byl počet poslaných fotografií více než 1500. Věříme, že se Beďarová pomsta stane oblíbenou hříčkou a pokud i vám přijde do vašeho profilu na Facebooku zpráva, že právě někdo obeďaroval vaši fotku, nic si z toho nedělejte a oplaťte snahu vašeho kamaráda protiútokem :-)