Nový web pre Magnesiu

18. 09. 2009

WDF – Web Design Factory vytvorila novú webovú prezentáciu www.magnesia.cz pre Karlovarské Minerální Vody, a. s. Web je prvá realizovaná súčasť komplexného projektu, ktorý pre nášho klienta pripravujeme. Nasledovať budú weby pre produkty Aquila a Mattoni.

V prezentácii www.magnesia.cz bol kladený dôraz na dokonalý imidž – typické sú výrazné fotografie a čistá grafika. Web ďalej ponúka zaujímavé nástroje, funkcie i informácie. Pomocou horčíkovej kalkulačky si napríklad užívatelia môžu spočítať bilanciu horčíka vo svojom organizme. V sekcii Magnesia Café sa nachádza ďalšia zaujímavosť – Blogový román alias „verejná škola tvorivého písania“. Užívateľov web vyzýva: zapojte sa do tvorby prvého blogového románu Michala Viewegha a staňte sa jedným zo spoluautorov tohto neobvyklého diela. Získať môžete nielen uznanie, ale aj zaujímavý finančný honorár. Zároveň je možné si pomocou elektronickej knižky rozpísaný román prečítať alebo napríklad prevziať do mobilu.

Za zmienku tiež stojí originálna navigácia – netypicky spracovaná druhá úroveň menu. Vybrané sekcie obsahujú mnoho zaujímavých článkov, ale napriek veľkému množstvu informácií web pôsobí prehľadne a čisto. Užívateľ tak ľahko nájde informácie, ktoré hľadá, a ak má záujem, web ho ľahko vedie obsahom k súvisiacim témam. Veríme, že stránky Magnesia.cz budú svojich užívateľov kvalitne informovať aj baviť a spoločnosti Karlovarské Minerální Vody prinesú úžitok a lepší kontakt s priaznivcami značky Magnesia.