Vriedková pomsta – zábavná aplikácia na Facebook

23. 09. 2009

WDF – Web Design Factory pripravila a spustila pre spoločnosť Walmark, konkrétne produkt Acneon, zábavnú aplikáciu „Vriedková pomsta“ . Zadaním pre našu agentúru bolo vytvoriť komunikáciu s virálnym potenciálom a cielením na tínedžerov.

Ako vhodné prostredie na šírenie informácií sme zvolili obľúbenú sociálnu sieť Facebook a užívateľom sme dali do rúk zábavný a trochu škodoradostný nástroj. Jeho použitie je jednoduché, stačí si vybrať fotografiu svojho kamaráta vo svojom fotoalbume, pomocou našej aplikácie mu „skrášliť“ tvár pubertálnymi vyrážkami a potom mu jednoducho poslať správu s odkazom na novo upravenú fotografiu. Okrem zábavného efektu v podobe upravených fotiek je citlivým spôsobom zapracovaná aj komunikácia produktu, teda oznámenie, že Acneon pomáha pleti proti akné.

Aplikácia je teraz čerstvo online a už má viditeľné výsledky – napr. za jediný deň bol počet poslaných fotografií viac než 1 500. Veríme, že sa Vriedková pomsta stane obľúbenou zábavkou, a pokiaľ aj vám príde do vášho profilu na Facebooku správa, že práve niekto ovyrážkoval vašu fotku, nič si z toho nerobte a oplaťte snahu vášho kamaráta protiútokom :-)