Projekt pro Fond Ohrožených Dětí

05. 11. 2009

WDF – Web Design Factory participuje na charitativním projektu „Kam mám jít“. V poměrně krátkém čase, bez nároku na honorář, vznikl web www.kammamjit.cz, který nabízí zdarma ke stažení píseň, ve které mimo jiné zpívají i děti z projektu Klokánek. Web je vytvořený pomocí technologie flash a podporuje také šíření písně v sociálních sítích (Facebook).

"Kam mám jít?" je tématická skladba z produkce pražského DJe Mike Trafika (PSH), která vznikla díky užší spolupráci Fondu ohrožených dětí a dvou předních českých rapperů Vladimira 518 (PSH) a Hugo Toxxxe (Supercrooo). Refrén zpívají děti z projektu Klokánek, který spadá právě do aktivit Fondu ohrožených dětí.

Fond ohrožených dětí u nás působí již téměř 20 let a jeho dvě desítky poboček po celé republice se zabývají především pomocí dětem týraným i jinak sociálně ohroženým, se zaměřením na terénní sociální práci a sanaci rodin, vyhledáváním náhradních rodin pro zdravotně či jinak handicapované děti, provozem azylových domů pro rodiny s dětmi a mládež bez domova, provozem krizové linky pro matky, které tají těhotenství a porod, či rodinnou péčí namísto ústavní výchovy (Klokánek).