Nová webová prezentace Emco

17. 12. 2009

WDF – Web Design Factory vytvořila web www.emco.cz pro Emco spol. s r.o. Prezentace byla spuštěna 9.12. a představuje nejen samotné produkty zdravé výživy Emco, ale nabízí i další zajímavé informace a online nástroje jako je například analyzér vašich snídaní.

Full-flashová dynamická aplikace analyzér snídaní je nástroj, s jehož pomocí uživatel snadno zjistí, zda snídá zdravě a co by měl na své snídani zlepšit. Po výběru věku a pohlaví si v nabídce zvolíte množství i druh potravin a nápojů, které snídáte. Analyzér následně vyhodnotí, kolik procent z doporučené denní dávky vaše snídaně obsahuje (např. energie, tuků, cukrů, bílkovin atd.). Navíc vám analyzér doporučí, z čeho by se vaše snídaně měla skládat, aby byla dokonale vyvážená.

Ostatní sekce webu obsahují například poradnu, kde na otázky odpovídá Odborník z Přírodovědecké fakulty UK. Zajímavou inspirací ve zdravé výživě vám může být také sekce se speciálními recepty. Samotné představení produktů je vytvořeno originální animovanou prezentací, která obsahuje filtr kategorií i detaily produktů. Pro obchodní partnery je po přihlášení k dispozici seznam výrobků a další užitečné informace.

Celý web je vystavěn na redakčním systému CMS WDF, jeho správa a úpravy jsou možné ve 100% obsahu webu, tedy například i v Analyzéru snídaní, kde lze variabilně měnit všechny položky.