Nový proud v komunikaci na internetu

01. 09. 2006

V letních měsících jsme se intenzivně podíleli na přípravách vstupu nové telekomunikační značky O2 na český trh. Nový portál O2 Active www.o2active.cz vychází z osvědčených zábavně-obsahových služeb portálů Quick a Eurotel Live.

Portál O2 Active přináší návštěvníkům řadu zcela nových služeb a je ojedinělým projektem v rámci O2 v celé Evropě. Právě pro jedinečnost portálu v rámci skupiny stál celý realizační tým před úkolem rozpracovat grafický styl O2 do podoby vhodné pro akční marketingovou komunikaci. Na O2 Active jsme se podíleli jak po realizační stránce (rozpracování grafického stylu, implementace), tak po organizační stránce (projektově manažerské).

Pro řetězec golfových turnajů O2 Golf Tour www.o2golftour.cz, který pro klienta pořádá agentura Semma, spol. s r. o., jsme jako v minulých letech připravovali propracovaný systém komunikace s účastníky turnaje, probíhající jak graficky zpracovanými emaily, elektronickým registračním systémem, tak také MMS a SMS zprávami. Náš systém přispívá k celkovému komfortu hráčů na špičkově zvládnutých turnajích.